Behandlingar

Oljemassage

Oljemassage är en form av massage där massören använder olja för att utföra olika tekniker på kroppen. Oljan hjälper till att minska friktion och gör det lättare för massören att arbeta på musklerna och vävnaderna. Behandlingen kan lindra spänningar, förbättra cirkulationen och främja avslappning. Det är viktigt att kommunicera dina behov och preferenser med massören för att nå bästa upplevelsen. Hos oss på Siri Aroma använder vi babyolja för behandlingen av oljemassage. Detta är för att undvika allergiska reaktioner hos känsliga kunder och säkerställa en behaglig och säker upplevelse.

Traditionell Thai massage

Thailändsk traditionell massage är en terapeutisk massageform som kombinerar olika tekniker, inklusive akupressur, stretching och passiv yoga. Massagen utförs på en större matta men lägre höjd än vanliga massagebänkar. Syftet med massagen är att balansera kroppens energiflöde och främja fysisk och mentala avslappning. Det är vanligt att massören använder händer, armbågar, knän och fötter för att applicera tryck och utföra stretchövningar. Här är det också viktigt att kommunicera med din massör om dina behov för att nå bästa resultat.

Thaimix massage

Thailändska mixmassage kombinerar tekniker från traditionella thailändska massage och andra massagestilar som till exempel oljemassage. Massagen kan variera beroende på massörens expertis och kundens behov, och kan inkludera tryckpunktmassage, stretchar, knådningar och oljeapplicering. Syftet med mixmassage är att erbjuda en mångsidig och skräddarsydd upplevelse som kombinerar fördelarna från olika massagetekniker för att främja avslappning, lindra spänningar och förbättra cirkulation.

Varmstensbehandling

Varmstensbehandling är en massagebehandling där uppvärmda stenar används för att applicera värme och tryck på kroppens muskler. Stenarna, vanligtvis av basaltmaterial, värms upp i vattenbad och placeras sedan på specifika områden på kroppen. Värmen från stenarna hjälper till att lösa upp spänningar, öka blodcirkulationen och främja avslappning. Massören kan också använda stenarna som ett verktyg för att massera och knåda musklerna.

Rygg, nacke och axlar

Massage för rygg, nacke och axlar är en behandling som fokuserar på att lindra spänningar och obehag i dessa områden. Genom olika massagetekniker som knådningar, strykningar och tryckpunktsmassage, arbetar massören för att lösa upp muskelknutor. Behandlingen kan hjälpa till att minska smärta, förbättra rörlighet och ge en känsla av lättnad och välbefinnande. Kommunicera dina behov och preferenser med massören för att få en anpassad och effektiv behandling.

Fotmassage

Fotmassage är en terapeutisk behandling som fokuserar på att stimulera och massera fötterna. Genom att applicera tryck på specifika punkter och zoner på fötterna kan massören främja avslappning, lindra spänningar och förbättra cirkulationen i hela kroppen. Fotmassage kan också hjälpa till att lindra smärta, minska svullnad och främja en känsla av välbefinnande. Det är en populär form av massage som kan utföras med händerna, tummarna eller med hjälp av redskap som fotmassagerullar eller fotbad.

Sök